Az intézmény hírei

Megbeszélés Dr. Takács Péter a Budakeszi Egészségügyi Központban

Nagy megtiszteltetetés és egyben öröm érte a Budakeszi Egészségügyi Központot. Dr. Pócza Péter intézményvezető meghívását elfogadva nálunk járt az Országos Kórházi Főigazgatóság alap- és szakellátásért felelős főigazgató-helyettese. Az eredményes munkatalálkozón dr. Takács Péterrel átbeszélhettük a járási központ egészségügyi fejlesztéseit és fejlődési irányait.
dr takacs peterAhogy azt dr. Pócza Péter intézményvezető a megbeszélés után hangsúlyozta, nagyon örül annak, hogy egyre szorosabb az együttműködés a főigazgatósággal. Mint mondta, a találkozón a főigazgató-helyettes megosztotta milyen kihívásokat lát a modern egészségügyben, és az erre adandó válaszokról is beszélt.
„Egyetértek dr. Takács Péter szakmai meglátásaival, hogy járási szinten, a lakóhelyhez közel kell eljuttatni az alap- és szakellátásokat a betegekhez. Abban is osztom a véleményét, hogy szükség van a járási központokban prevenciós, alapellátási, ügyeleti valamint szakellátási feladatokat is koordináló, ellátó intézményre. Mindketten úgy gondoljuk, hogy fontos a szoros együttműködés az alap- és szakellátás között, és a megfelelő kapcsolat kialakítása a megyei irányító intézménnyel, a Szent János Kórházzal” – mondta dr. Pócza Péter. Majd hozzátette: „Úgy érzem nagyon sok a közös pont, ami mentén a jövőben remélem még szorosabban együtt tudunk dolgozni a főigazgatósággal”

 

  • Intézményvezető: dr. Pócza Péter, PhD
  • Telefon: +36 20 3627065
  • E-mail: igazgato@ek.budakeszi.hu
  • Cím: 2092 Budakeszi Fő utca 179.

facebook logo

Információk

Fontos telefonszámok, információk:

 Általános segélyhívó:  112
 Mentők:  104
 Orvosi ügyelet:  +36 23 451 731
Tűz, katasztrófavédelmi segélyvonal: 105
Rendőrség: 107
Ügyeletes gyógyszertár: patikavilag.hu/budakeszi
DEFIBRILLÁTOR: 2092 Budakeszi, Fő utca 179. +36 20 626 2092
© 2022 Budakeszi Egészségügyi Központ