Az intézmény hírei

TÖLTSE KI ÖN IS! - A Budakörnyéki Egészségprogram - Egészségfelmérés

Az ön véleménye is fontos! - Szeretne Ön is hozzájárulni a Budakörnyéki települések egészségfejlesztéséhez? Ha igen, töltse ki az erre vonatkozó kérdőívet!

Az Egészségfelmérés elnevezésű kérdőív kitöltői között a Budakörnyéki Önkormányzati Társulás több nagyértékű egészségcsomagot fog december hónap folyamán kisorsolni!
Az alábbi linken Ön által megadott kapcsolattartási adatai és az Ön által előnyben részesített válaszadási mód megadása után munkatársaink hamarosan fel fogják venni Önnel a kapcsolatot:

ppstat.hu/egeszseg

A kérdőívet kizárólag az alábbi településen élők tölthetik ki: Biatorbágy, Budajenő, Budakeszi, Herceghalom, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Pilisjászfalu, Remeteszőlős, Telki, Tinnye, Tök.
A kérdőív a lakosság egészségi állapotának felmérését szolgálja, így egyrészt a válaszadók egészségi állapotának felmérését, másrészt az egészségmagatartásra, az egészségügyi ellátórendszer megítélésére vonatkoznak.
A kérdőív kitöltése rendkívül nagy segítség, hogy a településen élők számára leginkább hatékony egészségfejlesztési programok készülhessenek. A kutatás során gyűjtött adatok kizárólag anonim módon/névtelenül kerülnek rögzítésre, a kapcsolatfelvételhez és a sorsoláshoz szükséges adatokat ezektől teljes mértékben elkülönítve tárolják majd!
Az Budakörnyéki Önkormányzati Társulás megbízásából a Pharmaproject-Statisztika Bt. szervezi a kutatást, és vele együttműködésben a felkereséseket a SimpleSmart Kft. végzi. Kérjük fogadják bizalommal a kutatócég munkatársait, aki megbízólevéllel érkeznek.

https://budakornyekiegeszsegprogram.hu/toltse-ki-on-is-a-budakornyeki-egeszsegprogram-egeszsegfelmeres/

https://www.facebook.com/budakornyekiegeszsegprogram/posts/229017415961108


 

  • Intézményvezető: dr. Pócza Péter, PhD
  • Telefon: +36 20 3627065
  • E-mail: igazgato@ek.budakeszi.hu
  • Cím: 2092 Budakeszi Fő utca 179.

facebook logo

Információk

Fontos telefonszámok, információk:

 Általános segélyhívó:  112
 Mentők:  104
 Orvosi ügyelet:  +36 23 451 731
Tűz, katasztrófavédelmi segélyvonal: 105
Rendőrség: 107
Ügyeletes gyógyszertár: patikavilag.hu/budakeszi
DEFIBRILLÁTOR: 2092 Budakeszi, Fő utca 179. +36 20 626 2092
© 2023 Budakeszi Egészségügyi Központ